Tillykke!

Tryk på play

Cirklen med streger ved siden af menu. Derefter må du scrolle

Dinner

Eksotisk smagsoplevelse

Tag en kulinarisk rundrejse fra Nørrebro til Syd- og Centralamerika og oplev det latinamerikanske køkken, skønne cocktails og lad dig selv blive forført af atmosfæren.

Sådan står der på Restaurant Robertas* hjemmeside. Vi tænker derfor, det må være den perfekte start på denne aften, der gerne skulle ende som en helt særlig sansemæssig totaloplevelse. 

21. oktober 2022*
kl. 17:45
Restaurant Roberta
Sortedamsdosseringen 3

*Der er booket bord på Roberta, men du kan naturligvis ændre bestillingen til et andet tidspunkt, ligesom gavekortet giver adgang til andre Madklub-restuaranter.

Teater

Tilbage til for evigt

Kan man nulstille menneskeheden?

De driver rovdrift på deres planet. På dem selv. Og på hinanden. De har atombomber, plastik og beton, men de har også drømme om en lavere puls og et roligere hjerteslag.

TILBAGE TIL FOR EVIGT er historien om mennesket som en kærlighedshungrende katastrofe, men også om længslen efter regnbuer, oceanstrømme, vulkaner, vanilje og ilt. Hvad står tilbage, når askeskyen har lagt sig?

Den prisvindende instruktør Line Mørkeby har skrevet manuskriptet til, hvad vi forestiller os er et dystopisk fremtidsfilosofiske, kærlighedsdrama, der formentlig trækker mere i retning af den eksperimentielle end den klassiske teaterkunst.

Vi håber, stykket bliver en rigtig interessant og spændende (mental)sensorisk  oplevelse, der giver stof til eftertanke, pirrer nysgerrigheden og inspirerer til at diskutere med hinanden – også efter tæppefald.

21. oktober 2022*
kl. 20:00
Blågård Teater
Nørrebrogade 37

*Hvis tidspunktet passer dårligt, kan du ændre billetterne til en anden dato.

Rigtig god fornøjelse