0%

Julepotpourri

Posted By: Thera On:


Stilfuld elegance

Få en god start på julen og kom i julestemning, når Thera Hoeijmans fortolker nogle af julens store klassikere. På repertoiret er numre som White Christmas, Winter Wonderland, Når jeg ser et stjerneskud og mange, mange flere.

Der er den der helt særlige stemning over juletiden, der indbyder til fordybelse og reflektion. Sådan er det også, når man oplever en koncert med Thera Hoeijmans TRIO, der med deres særlige evne til at fortolke og skabe nærvær til publikum, de ladet sig inspirere af nogle af julens bedste danske og engelske sange.

Siden Thera Hoeijmans væltede de danske og udenlandske hitlister sammen med det hedengangne danceband Cut’N’Move i starten af 90’erne, har hun bevæget sig fra dansescenen til jazzen.

I 2004 debuterede hun med sit anmelderroste jazzalbum Vertical, hvor størstedelen af numrene var skrevet af hende selv. Det er siden blevet til yderligere to albummer i eget navn og primært med egne kompositioner. Seneste album, Another Mile (2014), høstede flotte anmeldelser i såvel danske som internationale medier.

Hoeijmans synger med stor personlighed og fra hjertet. Repertoiret strækker sig fra gamle danske klassikere henover egne kompositioner til kendte jazzstandards.

Sammen med de to jazzmusikere, Pojken Flensborg (klaver) og Torben Bjørnskov (bas), er man garanteret en stilfuld og elegant koncertoplevelse, hvor stemmen er i front, og hvor sangene fortolkes med trioens særlige nerve og tone.


Play Cover Track Title
Track Authors