0%

Another Vertical Transmission LIVE

Posted By: Thera On:


LIVE-TOUR

Another Vertical Transmission LIVE Tour opsummerer Thera Hoeijmans’ tre album udgivelser. Koncerten tager os med gennem jazzsangerindens musikalske liv. Mød kvinden der blev popstjerne ved et tilfælde, da hun blev frontfigur i Aarhusianske Cut’N’Move. Følg hendes vej fra verdenberømt popstjerne til anerkendt jazzkomponist. Undervejs spilles numre fra de aller første forsigtige jazzkompositioner til numre fra det helstøbte og meget minimalistiske tredie album, Another Mile.

Koncerten repræsenterer en udviklingshistorie, der har berørt sangerinden og sangskriveren både personligt og professionelt. Det er fortællingen om en farvestrålende karriere, der har krævet store valg og fravalg og at ændre kurs, selvom man er på toppen af sin karriere. Hoeijmans fortæller om ensomhed, sorg, glæde, udfordringer, de overvejelser, der knytter sig til at være i rampelyset, om egentlig at have en pæn portion sceneskræk og i virkeligheden være ret genert.

Another Vertical Transmission er ikke bare en spændende musikalsk oplevelse gennem Thera Hoeijmans jazzkarriere, men også en personlig fortælling om mennesket, kvinden og kunstneren bag musikken.

Tag med på en eventyrlig rejse og oplev en koncert med de bedste numre fra de tre albums.

 


PlayCoverTrack Title
Track Authors