0%

Transmission

Out on: Gateway Music


Tracklist:


Paris Nights

Thera Hoeijmans

Late Harvest

Thera Hoeijmans

Fairytales

Thera Hoeijmans

Take A Bow

Thera Hoeijmans

Invisible

Thera Hoeijmans

Here I Am

Thera Hoeijmans

Transmission

Thera Hoeijmans

Circles In The Sand

Thera Hoeijmans

Fly Away

Thera Hoeijmans

Add all tracks to playlist

Review:


Mit andet soloudspil, Transmission, var på alle måder den svære 2’er. Numrene spreder sig fra blues til stille, jazzede popballader og tekstuniverset er fabulerende og drømmende.

For mig var det på mange måder en ‘transmission’ – en overførsel mellem billeder, ord og toner, der afsøgte forskellige kroge af mit tekstunivers. Samtidig var det et tidspunkt i livet, hvor jeg nærmede mig de 40 år, der for mig var en fragmenteret tid, fuld af omvæltninger og livsændringer i takt med mine børn blev ældre, mit arbejdsliv forandredes og man igen fik tid til at reflektere mere indgående over sit eget ståsted.  

Også dette album blev skabt i nært samarbejde med holdet fra debuten ‘Vertical’, der også her har bidraget med numre til albummet.

Min personlige favorit på albummet er Hush, der er inspireret af en meget personlig historie, da en kollega mistede sit barn kort efter fødsel. Det gjorde selvsagt voldsomt indtryk og nummeret skrev mere eller mindre sig selv som en sidste vuggevise og et kys mod stjernerne.

Besætning:
Thera Hoeijmans: Vokal
Kim Sagild: Guitar
Hans Esbjerg: Piano
Peter Vuust: Kontrabas
Per Kolling: Trommer

Anmeldelser:

**** Århus Stiftstidende
*** Gaffa

SHARE

Release: GWCD1035


Play Cover Track Title
Track Authors