0%

Thera Hoeijmans

Holland // Danmark


SHARE

Biography


“Hoeijmans eget ‘Another Mile’, sidder i skabet som et formfuldendt orkestreret lille mesterværk…”

Det var den første anmeldelse, jeg læste efter udgivelsen af ‘Another Mile’. Det varmer og giver blod på tanden – ikke blot til at skrive mere musik, men i særdeleshed til at lade musikken leve derude – blandt publikum.

VOKALEN

Sanger og sangskriver, Thera Hoeijmans: Musikken kom som lidt af en tilfældighed, da jeg i bogstaveligste forstand væltede en mand på gaden i Aalborg i 1990, som viste sig at være manager for det hedengangne succesband Cut’N Move.

Det var et eventyr af de helt store, hvor musikken røg direkte ind på de danske hitlister, fik  topplaceringer på såvel europæiske som  amerikanske Billboard lister, landede tre Grammies- og en World Music Award, og i det hele taget gav oplevelser, der kan få selv den mest sindige jyde til dog at blive overvældet.

Siden har jeg optrådt på de største og mindste scener, spillet i hjem- og udland, hvor jeg for alvor fandt mit musikalske ståsted, da jeg mødte jazzen og kunne give liv til de sange, jeg hører for mit indre øre.

Jeg optrådte med mine første forsigtige jazz numre ved åbningen af Aarhus Jazzfestival i 1999. Efter en lang musikalsk tænkepause, hvor jeg havde brug for at finde mit eget musikalsk ståsted,  debuterede jeg fem år senere med min solodebut Vertical.

Jeg kan ikke prale af en konservatorieuddannelse, eller at jeg spiller på et instrument. Jeg har min stemme, mit gehør og min lyst til at fortælle mine historier, som jeg håber taler ikke kun til mig, men også til andre.

Booking


Agency Thera Hoeijmans

Phone +45 60 92 56 26

Email music@thera.dk

PlayCoverTrack Title
Track Authors