0%

Thera Hoeijmans

Holland // Danmark


SHARE

Biography


Jazzangerinde og sangskriver, Thera Hoeijmans  høster flotte roser blandt danske og udenlandske anmeldere.

Musikken kom som lidt af en tilfældighed, da jeg i bogstaveligste forstand væltede en mand på gaden i Aalborg i 1990. Han viste sig at være manager for det hedengangne succesband Cut’N Move.

Det var et eventyr af de helt store, hvor musikken røg direkte ind på de danske hitlister, fik  topplaceringer på såvel europæiske som amerikanske Billboard lister, landede tre Grammyer og en World Music Award. Det var en tid fyldt med oplevelser, der kan få selv den mest sindige jyde til at blive overvældet.

Siden har jeg optrådt på de største og mindste scener i såvel ind- og udland. Jeg fandt for alvor mit musikalske ståsted, da jeg mødte jazzen og kunne give liv til de sange, jeg hører for mit indre øre.

Efter en længere musikalsk tænkepause efter de vilde Cutn’N Move dage, debuterede jeg som jazzsanger og sangskriver ved åbningen af Aarhus Jazzfestival i 1999. Fem år senere udgav jeg min første soloplade, Vertical.

Jeg kan ikke prale af en konservatorieuddannelse – eller at jeg spiller på et instrument. Jeg har min stemme, mit gehør og min lyst til at fortælle historier, som jeg håber taler ikke kun til mig, men også til andre.

“Hoeijmans eget ‘Another Mile’, sidder i skabet som et formfuldendt orkestreret lille mesterværk…”

Det var den første anmeldelse, jeg læste efter udgivelsen af ‘Another Mile’. Det varmer og giver blod på tanden – ikke blot til at skrive mere musik, men i særdeleshed til at lade musikken leve derude – blandt publikum.

Booking


Agency Thera Hoeijmans

Phone +45 60 92 56 26

Email booking@thera.dk

Play Cover Track Title
Track Authors