Nyheder

De veje, man vælger...

 

Marts 2014

1000 tak til alle jer, der var med til at gøre vores første koncerter til en fanstisk og varm oplevelse. Og ikke mindst tak til alle jer, der dukkede op på ARoS til vores release koncert 22. marts. Det var en overvældende oplevelse, at så mange mødte op - og at I tog så godt imod musikken! Nu glæder jeg mig over den flotte anmeldelse i GAFFA og komme rundt i landet med Jacob og Pojken, Uden de to dynamiske herrer, var projektet aldrig blevet realiseret. Forhåbentlig ses vi - ude i virkeligheden et sted...

 

 

Februar 2014

Så er releasedatoen endelig fastlagt til 24. marts. Jeg er spændt og glæder mig som et lille barn. Jeg spiller en minikoncert på ARoS som optagt til releasen allerede lørdag d. 22. marts. Helt fantastisk at få lov til at slippe sangene fri i disse omgivelser.

 

Januar 2014

Endelig Endelig! Så er Cd'en på vej i trykken. Det har været et turbolent efterår og vinter, hvor der har været et par forhindringer undervejs. Men sådan skal det nok være, tænker jeg. I mellem tiden har jeg lagt et par smagsprøver ud på nettet - www.reverbnation.com og www.numberonemusic.com. Overvældet over, at de er røget i toppen af de danske jazzhitliser, kan jeg ikke andet end glæde mig til at stå med Cd'en i hånden og komme ud at spille for jer derude.

Jeg håber, vi ses.

 

 

 

 

August 2013

Da jeg begav mig ud på den rejse, det er at skrive nye sange, havde jeg ikke troet, at det skulle tage mig mere end tre år, fra jeg startede med den første strofe til jeg endelig kunne gå i studiet og indspille min tredie Cd.

 

Det har været en hård “fødsel”. Jeg har taget mange kampe undervejs i overvejelserne omkring, hvad jeg ville med min musik og hvilke veje, jeg skulle vælge. Selve skriveprocessen var alen lang med mere end 60 sange, der blev vendt, drejet, forkastet, hentet ind igen og dissekeret på alle leder og kanter. Til sidst måtte jeg stoppe op og tage en hård beslutning. Jeg kasserede hele molevitten - i skraldespanden i ren frustration. Frisk papir, et nyt blad og op på hesten igen.

 

Undervejs i denne proces stødte jeg på Pojken Flensborg og Jacob Venndt, hvor jeg havde fornøjelsen at være med som gæste solist på et par arrangementer i deres så dynamiske Flensborg/Venndt Duo. Jeg forelskede mig i deres lyriske spil og deres sans og evne til at turde stilheden, pauserne, tomrummet og lade fortællingen være i højsæde. Jeg følte, at mine sange her fik plads, og at jeg som vokalist kunne leve i de historier, jeg forsøger at fortælle.

 

Dette affødte lysten til at vende skraldespanden på hovedet og genfinde nogle af de sange, jeg ikke troede, jeg skulle indspille. I samarbejde med de herrer, adskillige møder i øvelokalet, og mange af Pojkens velsmagende hjemmebagte brød senere, står jeg nu med 11 ny-indspillede sange, hvoraf de 8 er mine egne; udvalgt og foldet ud i vores lille trio, har de fundet deres leje i et minimalistisk, akustisk univers, hvor jeg føler, de kan komme til deres ret.

 

Det er sange, der bevæger sig i tre tematikker: livet, mørket og kærligheden. Det er tanker om at miste og at finde, at længes og at leve, om skyggen og lyset. Det er når mørket overvælder én og stilheden løfter én mod drømmene. Det er de veje man vælger og de veje man lægger bag sig for at finde vej forude.

 

Det er altid nervepirrende, at gå fra den kreative bobbel - en symbiotisk puppe - og kaste sine sange ud i den virkelige verden, hvor de selv skal stå distancen; alene. Her er de nøgne - og jeg står alene tilbage med nerverne uden på tøjet, når jeg slipper dem fri.

 

Thera Hoeijmans, August 2013

 

 

 

 

ANOTHER MILE

Release: Februar 2014

 

Thera Hoeijmans: Vokal

Pojken Flensborg: Piano

Jacob Venndt: Kontrabas,

Krom. Mundharpe, Klokkespil

 

 

Thera Hoeijmans Booking E: mail@thera.dk M: +45 60 92 26 56 l +45 22 55 33 14 W: thera.dk